duminică, 7 aprilie 2013

Retete pentru un par fara cusur
Parul este un important atu al frumusetii, de aceea trebuie sa-i acordati atentia cuvenita pentru a arata perfect, mai ales pe timp de iarna cand, din pricina gerului, a faptului ca este acoperit cu fesuri, se usuca si devine foarte dificil de aranjat.

Pentru revitaminizarea si intarirea firelor. Luati cateva fructe coapte de kiwi, curatati-le de coji, apoi zdrobiti-le cu furculita. Intindeti piureul obtinut pe toata lungimea firelor de par si acoperiti-va pentru 30 de minute cu o folie din plastic.

Pentru a reda stralucirea naturala a podoabei capilare, cafeaua este foarte buna. Preparati un espresso tare, lasati-l sa se raceasca pana ajunge la o temperatura suportabila. Aplicati cafeaua pe parul uscat si lasati-o sa actioneze 20 de minute. La final clatiti-va cu apa calduta. Tratamentul se adreseaza doar femeilor brunete sau satene.

Daca aveti parul blond si daca are reflexe verzui din pricina apei suprasaturate de clor, apelati la urmatoarea solutie: amestecati in parti egale suc de rosii (neutralizeaza oxizii) si vodca (combate matreata). Masati bine produsul in par, iar dupa 15 minute spalati-va cu samponul obisnuit.
M. N., Deva; foto: infocosmetice.ro



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu