miercuri, 10 aprilie 2013

Uleiuri esentiale pentru ingrijirea parului

Uleiul de masline ajuta la cresterea parului

Uleiul de masline contine vitaminele A si E, cat si vitamine din complexul B. Asadar, uleiul de masline reface parul deteriorat, stimuleaza cresterea parului si hidrateaza parul, previne caderea parului in exces, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul scalpului.

Pentru hidratarea parului folositi uleiul de jojoba

Uleiul de jojoba are numeroase efecte pozitive asupra parului: impiedica uscarea parului, hidrateaza firele de par si scalpul, stopeaza procesul de cadere a parului, intareste firele de par.

Pentru prevenirea electrizarii parului folositi uleiul de avocado

Uleiul de avocado este bogat in proteine, aminoacizi, acizi grasi esentiali, magneziu, cupru si vitamine (A, B, D si E). Uleiul de avocado este recomandat pentru mentinerea frumusetii parului.

Pentru tratarea parului uscat folositi uleiul de lavanda

Beneficiile uleiului de lavanda: trateaza parul uscat, catifeleaza scalpul si stimuleaza glandele sebacee, reduce mancarimile. Uleiul de lavanda este indicat persoanelor care au parul uscat.

Intensificati culoarea parului cu ulei de rozmarin

Are aproximativ aceleasi beneficii ca si uleiul de lavanda. Uleiul de rozmarin intensifica culoarea parului, reda stralucirea podoabei capilare, stimuleaza cresterea firelor de par.
Foto: www.femeiastie.ro



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu