sâmbătă, 13 aprilie 2013

Tratamente impotriva caderii parului

Masca impotriva caderii parului

Acest tratament este ideal impotriva caderii parului. De mare ajutor este tratamentul pe baza de petrol, chiar daca are un miros neplacut. Amestecati doua linguri de petrol cu doua galbenusuri de ou, doua picaturi de vitamina A si o lingura de ulei de ricin. Aplicati masca seara, pe parul uscat si acoperiti-va capul cu un prosop. Dimineata indepartati masca cu apa calduta si sampon.

Tratament pentru revigorarea parului

Acest tratament este ideal daca iti schimbi des coafura sau folosesti placa. Amestecati doua linguri de ulei de ricin cu doua galbenusuri de ou, doua linguri de ulei de masline si o lingura de argila. Aplicati solutia pe parul proaspat spalat si lasati-o sa actioneze timp de 45 de minute. La final, clatiti cu apa calduta.

Solutie pentru par deteriorat

Acest tratament este ideal pentru parul aspru si lipsit de stralucire. Aplicati un tratament din doua linguri de ulei de masline sau de ricin, doua linguri de miere si un galbenus de ou. Intindeti pasta rezultata pe parul proaspat spalat, acoperiti-l cu o punga si cu un prosop si asteptati timp de 15 minute sa actioneze. Cu ajutorul foenului incalziti prosopul din cand in cand. La final, clatiti parul cu apa din abundenta.

Metoda pentru cresterea rapida a parului

Daca parul dumneavoastra creste foarte greu, puteti incerca un tratament care stimuleaza radacina firului de par, facandu-l sa creasca mai repede. Pentru 200 de grame de solutie aveti nevoie de doua grame de colesterol, doua grame de ulei de ricin, un gram de ulei de lavanda si 195 de grame de alcool etilic. Cu un tampon de vata umezit cu aceasta solutie tamponati radacina parului. Aplicati aceasta solutie o data pe saptamana, pe parul proaspat spalat, fara sa-l clatiti.
Foto: www.howpreventhairloss.com



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu